Flodkryssning i Prag – upplev staden från Vltava

Flodkryssning är ett avkopplande och trevligt sätt att upptäcka Prag på. Du kommer bort från turistfyllda gator, men får ändå uppleva några av stans vackraste sevärdheter.

Flodkryssning i Prag

I Prag finns ett stort utbud av olika typer av flodkryssningar. Du kan ta en den klassiska en timme långa turen med sightseeing, eller åka på en middagskryssning med läcker gourmetmat och klingande musik.

Oavsett vad du väljer ingår utsikten mot stadens båda sidor – och du kommer att tycka att det är mycket prisvärt.

Flodkryssning i Prag – olika turer

Ett flertal rederier erbjuder olika typer av kryssningar. Här nedanför ser du ett litet urval med prisexempel, för att ge en bild av vad du har att välja på.

Flodkryssning i Prag - boka här

BiljettikonBoka flodkryssning med prisgaranti. Du har din plats klar innan du reser och om du tvingas ställa in resan, finns ofta möjlighet att boka av. Mer information på bokningssidan.

  • En timslång kryssning med engelskspråkig guidning kostar cirka 120 svenska kronor.
  • En tre timmar lång middagskryssning med buffé och levande musik startar på cirka 400 kronor för vuxna och 250 kronor för barn upp till elva år.
  • Den som vill skämma bort sig på floden väljer en lyxkryssning med trerätters meny och pianoackompanjemang, som kostar från cirka 790 svenska kronor.

Platserna är begränsade och kryssningarna är populära, så det är klokt att boka i förväg oavsett vilken tur du planerar att ta.

Obs! Prisuppgifterna var aktuella i oktober 2018, men kan ändras beroende på växelkurs och prisjusteringar.